advertisement

Mini IKEA hack – 2/3

Mange stræber efter at skabe et personligt hjem, men hvad definerer et personligt hjem? I mine øjne, er det når man sætter sit eget præg. Det kan være et gammelt billede, en håndlavet figur, souvenir fra en rejse eller loppefund. Hvis man kun køber top 10 solgte produkter i Imerco, som så mange andre, så ligner ens hjem også andres. Det er de ting der er skæve og skiller sig ud, som gør dit hjem til dit. Men skal man så aldrig købe nyt? Slet ikke, men nogen gange kan man gøre tingene lidt mere personlige. I min Mini IKEA hack serie, er jeg nemlig nået til hack nr. 2. Det er et DIY projekt der kun tager et par timer og er super hyggeligt sammen med børn.

Jeg har længe været vild med INDUSTRIELL vasen fra IKEA, men syntes også jeg efterhånden havde set den mange steder. Men formen er god, så jeg købte lidt maling i Søstrene Grene. En creme farvet maling og en cement maling, som giver en rå og flot struktur. I virkeligheden kan man bruge lige hvad man har lyst til. Svamp, pensler, blande alle de farver man har lyst til. Det er bare at gå igang!

.

Mange stræber efter at skabe et personligt hjem, men hvad definerer et personligt hjem? I mine øjne, er det når man sætter sit eget præg. Det kan være et gammelt billede, en håndlavet figur, souvenir fra en rejse eller loppefund. Hvis man kun køber top 10 solgte produkter i Imerco, som så mange andre, så ligner ens hjem også andres. Det er de ting der er skæve og skiller sig ud, som gør dit hjem til dit. Men skal man så aldrig købe nyt? Slet ikke, men nogen gange kan man gøre tingene lidt mere personlige. I min Mini IKEA hack serie , er jeg nemlig nået til hack nr. 2. Det er et DIY projekt der kun tager et par timer og er super hyggeligt sammen med børn.
Jeg har længe været vild med vasen fra IKEA, men syntes også jeg efterhånden havde set den mange steder. Men formen er god, så jeg købte lidt maling i Søstrene Grene. En creme farvet maling og en cement maling, som giver en rå og flot struktur. I virkeligheden kan man bruge lige hvad man har lyst til. Svamp, pensler, blande alle de farver man har lyst til. Det er bare at gå igang!

.

ALL YOU NEED

IKEA vase – shop here

Your choice of paint

Your choice of paint brushes or sponges

.

Mange stræber efter at skabe et personligt hjem, men hvad definerer et personligt hjem? I mine øjne, er det når man sætter sit eget præg. Det kan være et gammelt billede, en håndlavet figur, souvenir fra en rejse eller loppefund. Hvis man kun køber top 10 solgte produkter i Imerco, som så mange andre, så ligner ens hjem også andres. Det er de ting der er skæve og skiller sig ud, som gør dit hjem til dit. Men skal man så aldrig købe nyt? Slet ikke, men nogen gange kan man gøre tingene lidt mere personlige. I min Mini IKEA hack serie , er jeg nemlig nået til hack nr. 2. Det er et DIY projekt der kun tager et par timer og er super hyggeligt sammen med børn.
Jeg har længe været vild med vasen fra IKEA, men syntes også jeg efterhånden havde set den mange steder. Men formen er god, så jeg købte lidt maling i Søstrene Grene. En creme farvet maling og en cement maling, som giver en rå og flot struktur. I virkeligheden kan man bruge lige hvad man har lyst til. Svamp, pensler, blande alle de farver man har lyst til. Det er bare at gå igang!
ENG
To create a personal home, you need personal objects. It can be an old painting, a handmade sculpture or something from a flea market. If you just buy what everyone else have, your home will end up looking like theirs. In my Mini IKEA Hacks series, I am presenting nr. 2 for you today. It is a very small DIY that only takes a few hours and it is really fun with kids too. All you need to do is buy the IKEA INDUSTRIELL vase and your choice of paint and brushes. Have fun!
Mange stræber efter at skabe et personligt hjem, men hvad definerer et personligt hjem? I mine øjne, er det når man sætter sit eget præg. Det kan være et gammelt billede, en håndlavet figur, souvenir fra en rejse eller loppefund. Hvis man kun køber top 10 solgte produkter i Imerco, som så mange andre, så ligner ens hjem også andres. Det er de ting der er skæve og skiller sig ud, som gør dit hjem til dit. Men skal man så aldrig købe nyt? Slet ikke, men nogen gange kan man gøre tingene lidt mere personlige. I min Mini IKEA hack serie , er jeg nemlig nået til hack nr. 2. Det er et DIY projekt der kun tager et par timer og er super hyggeligt sammen med børn.
Jeg har længe været vild med vasen fra IKEA, men syntes også jeg efterhånden havde set den mange steder. Men formen er god, så jeg købte lidt maling i Søstrene Grene. En creme farvet maling og en cement maling, som giver en rå og flot struktur. I virkeligheden kan man bruge lige hvad man har lyst til. Svamp, pensler, blande alle de farver man har lyst til. Det er bare at gå igang!
Mange stræber efter at skabe et personligt hjem, men hvad definerer et personligt hjem? I mine øjne, er det når man sætter sit eget præg. Det kan være et gammelt billede, en håndlavet figur, souvenir fra en rejse eller loppefund. Hvis man kun køber top 10 solgte produkter i Imerco, som så mange andre, så ligner ens hjem også andres. Det er de ting der er skæve og skiller sig ud, som gør dit hjem til dit. Men skal man så aldrig købe nyt? Slet ikke, men nogen gange kan man gøre tingene lidt mere personlige. I min Mini IKEA hack serie , er jeg nemlig nået til hack nr. 2. Det er et DIY projekt der kun tager et par timer og er super hyggeligt sammen med børn.
Jeg har længe været vild med vasen fra IKEA, men syntes også jeg efterhånden havde set den mange steder. Men formen er god, så jeg købte lidt maling i Søstrene Grene. En creme farvet maling og en cement maling, som giver en rå og flot struktur. I virkeligheden kan man bruge lige hvad man har lyst til. Svamp, pensler, blande alle de farver man har lyst til. Det er bare at gå igang!
.
Du kan se flere af mine IKEA Hacks her og her.
Mange stræber efter at skabe et personligt hjem, men hvad definerer et personligt hjem? I mine øjne, er det når man sætter sit eget præg. Det kan være et gammelt billede, en håndlavet figur, souvenir fra en rejse eller loppefund. Hvis man kun køber top 10 solgte produkter i Imerco, som så mange andre, så ligner ens hjem også andres. Det er de ting der er skæve og skiller sig ud, som gør dit hjem til dit. Men skal man så aldrig købe nyt? Slet ikke, men nogen gange kan man gøre tingene lidt mere personlige. I min Mini IKEA hack serie , er jeg nemlig nået til hack nr. 2. Det er et DIY projekt der kun tager et par timer og er super hyggeligt sammen med børn.
Jeg har længe været vild med vasen fra IKEA, men syntes også jeg efterhånden havde set den mange steder. Men formen er god, så jeg købte lidt maling i Søstrene Grene. En creme farvet maling og en cement maling, som giver en rå og flot struktur. I virkeligheden kan man bruge lige hvad man har lyst til. Svamp, pensler, blande alle de farver man har lyst til. Det er bare at gå igang!
Photos © September editOne comment on “Mini IKEA hack – a series of 3 – 2/3”

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK