advertisement

Mini IKEA hack – a series of 3

Mit IVAR IKEA hack som i kan se her, blev taget så godt imod hos jer, at jeg har besluttet mig for at lave en lille mini IKEA hack serie. Den første er en fin sengegavl i fransk flet/rattan som kun tager en formiddag at lave. Jeg har lavet en lille materialeliste og guide til jer nedenfor, det er nemt og giver et fint resultat til soveværelset.

My last IVAR IKEA hack that you can see here, was so well receive by you that I have decided to make a mini IKEA hack series for you. The first one is a headboard in rattan and it only takes a few hours to make. Below you can see a list of materials and a little guide. It is very easy and gives a great result in the bedroom.

.

.
Here is what you need
IKEA IVAR – Shop here
Rattan – Shop here
Scissor – Shop here
Stapler – Shop here
.
Mit IVAR IKEA hack som i kan se her, blev taget så godt imod hos jer, at jeg har besluttet mig for at lave en lille mini IKEA hack serie. Den første er en fin sengegavl i fransk flet/rattan som kun tager en formiddag at lave.

Step 1
Når man arbejde med rattan/fransk flet, så skal det være vådt. Derfor skal det ligge i vand i min 30 minutter. Hvis du ikke har et stort nok badekar, kan du starte med den ene del og så den anden del bagefter, så tager det bare lidt længere tid. Efterfølgende tager du flettet op og tørre det af med et håndklæde så det ikke er alt for vådt.

When you work with rattan it has to be wet. Soak it in water for minimum 30 minutes. If you don’t have a bathtub that is big enough, you can do one end at a time. After it has soaked, take the rattan up and dry it with a towel so it is not too wet.
Mit IVAR IKEA hack som i kan se her, blev taget så godt imod hos jer, at jeg har besluttet mig for at lave en lille mini IKEA hack serie. Den første er en fin sengegavl i fransk flet/rattan som kun tager en formiddag at lave.

Step 2
Klip et stykke så det passer til det du skal hæfte det på. Det skal kunne bukke rundt om så man kan hæfte det bagpå med en hæftemaskine. Brug hæftemaskinen hele vejen rundt og lidt ekstra i hjørnerne.

Cut a piece that fits and make sure that is enough to bend around the edges. Use the stapler to fasten it on the back and gives the corners some extra love.
Photos © September edit

\ASAS\ © design by BLOG MILK