The mirror effect

Mange af jer har spurgt til mit spejl i soveværelset. Jeg har haft det i et stykke tid og er virkelig glad for det. Jeg har den runde udgave hængende over min seng, men søgte et aflangt spejl, der var helt enkelt i sit udtryk. Det er fra det danske brand Moebe og jeg forelskede mig i det for et par år siden, da jeg så et billede på Instagram. Der gik et helt år før det var i butikkerne, men nogen gange kan det godt betale sig at vente på det hélt rigtige. Jeg har valgt det i chrome men det fås også i messing eller i sort. Du kan købe spejlet her.

.

Mange af jer har spurgt til mit spejl i soveværelset. Jeg har haft det i et stykke tid og er virkelig  glad for det. Jeg har den runde udgave hængende over min seng, men søgte et aflangt spejl, der var helt enkelt i sit udtryk. Det er fra det danske brand Moebe og jeg forelskede mig i det for et par år siden, da jeg så et billede på Instagram. Der gik et helt år før det var i butikkerne, men nogen gange kan det godt betale sig at vente på det hélt rigtige. Jeg har valgt det i chrome men det fås også i messing eller i sort. Du kan købe spejlet her.
Glass vase fra H&M Home / Reol fra Novel Cabinet Makers / Gardiner fra Arne Aksel
Mange af jer har spurgt til mit spejl i soveværelset. Jeg har haft det i et stykke tid og er virkelig  glad for det. Jeg har den runde udgave hængende over min seng, men søgte et aflangt spejl, der var helt enkelt i sit udtryk. Det er fra det danske brand Moebe og jeg forelskede mig i det for et par år siden, da jeg så et billede på Instagram. Der gik et helt år før det var i butikkerne, men nogen gange kan det godt betale sig at vente på det hélt rigtige. Jeg har valgt det i chrome men det fås også i messing eller i sort. Du kan købe spejlet her.
.
ENG
Many of you are asking about my mirror in the bedroom. I have had it for a while now and it is from the danish brand Moebe. I saw it for the first time on Instagram, a few years back. That was a year before it was even in stores, but sometimes it really pays off to wait for that right piece of furniture. I chose the chrome edition, but it is also available in brass and black. Shop it here.
.
Mange af jer har spurgt til mit spejl i soveværelset. Jeg har haft det i et stykke tid og er virkelig  glad for det. Jeg har den runde udgave hængende over min seng, men søgte et aflangt spejl, der var helt enkelt i sit udtryk. Det er fra det danske brand Moebe og jeg forelskede mig i det for et par år siden, da jeg så et billede på Instagram. Der gik et helt år før det var i butikkerne, men nogen gange kan det godt betale sig at vente på det hélt rigtige. Jeg har valgt det i chrome men det fås også i messing eller i sort. Du kan købe spejlet her.
Mange af jer har spurgt til mit spejl i soveværelset. Jeg har haft det i et stykke tid og er virkelig  glad for det. Jeg har den runde udgave hængende over min seng, men søgte et aflangt spejl, der var helt enkelt i sit udtryk. Det er fra det danske brand Moebe og jeg forelskede mig i det for et par år siden, da jeg så et billede på Instagram. Der gik et helt år før det var i butikkerne, men nogen gange kan det godt betale sig at vente på det hélt rigtige. Jeg har valgt det i chrome men det fås også i messing eller i sort. Du kan købe spejlet her.
Photos © September edit

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK