advertisement

Great sound that got me nostalgic

Vi har længe kun hørt musik fra en rejsehøjtaler, som på ingen måder rækker til de 130kvm lejlighed som vi har. Derfor blev jeg ekstra glad, da jeg blev spurgt om jeg ville prøve det nye musianlæg fra Denon. Det er ikke så stort og ret så pænt i hvidt. Men det der er aller bedst ved det, over den gode lyde, er at den kan spille CD’er! Jeg har stadig nogle liggende i kælderen som jeg ikke har kunne skille mig af med. Det var en tid hvor man hørte musik på en helt anden måde. At høre et soundtrack fra start til slut, hvor man vidste præcis hvilken rækkefølge numrene kom i.

Nu hører man mest shuffle på Spotify, som der ikke er noget galt med. Men jeg savner bare dengang hvor det hele var lidt mere simpelt og man var lidt mere fokuseret på det man var igang med. Anlægget er også koblet til min telefon, så jeg kan streame både radio og musik som jeg ønsker.

Hvis du også har en CD samling du savner at lytte igennem, kan se mere her.

.

Vi har længe kun hørt musik fra en rejsehøjtaler, som på ingen måder rækker til de 130kvm lejlighed som vi har. Derfor blev jeg ekstra glad, da jeg blev spurgt om jeg ville prøve det nye musikanlæg fra Denon. Det er ikke så stort og ret så pænt i hvidt. Men det der er aller bedst ved det, over den gode lyde, er at den kan spille CD'er! Jeg har stadig nogle liggende i kælderen som jeg ikke har kunne skille mig af med. Det var en tid hvor man hørte musik på en helt anden måde. At høre et soundtrack fra start til slut, hvor man vidste præcis hvilken rækkefølge numrene kom i.

.
Højtalere er tit det der deler vandende derhjemme. De kan fylde meget og være til den store side. Disse højtalere har en ret smart funktion, når det kommer til det ydre. Man kan tage det yderste stof af, hvis man foretrækker det klassiske højtaler look. Jeg syntes de er pæne på hver sin måde, men det er rart at have muligheden. Og så skal man huske, at højtalere skal have en hvis s tørrelse, hvis man også vil have god lyd.
.
Vi har længe kun hørt musik fra en rejsehøjtaler, som på ingen måder rækker til de 130kvm lejlighed som vi har. Derfor blev jeg ekstra glad, da jeg blev spurgt om jeg ville prøve det nye musikanlæg fra Denon. Det er ikke så stort og ret så pænt i hvidt. Men det der er aller bedst ved det, over den gode lyde, er at den kan spille CD'er! Jeg har stadig nogle liggende i kælderen som jeg ikke har kunne skille mig af med. Det var en tid hvor man hørte musik på en helt anden måde. At høre et soundtrack fra start til slut, hvor man vidste præcis hvilken rækkefølge numrene kom i.
.
ENG
I am testing the new Denon soundsysteme these days, something that I have been looking forward too. We have used a travel speaker for way too long now, and getting some good sound, is really something that we have been longing for. This one can not only stream all of my favorite music and radio, it can also play CDs, witch is so nostalgic. I remember I use to listen to a CD from start to finish, knowing the order of the numbers.
.
Vi har længe kun hørt musik fra en rejsehøjtaler, som på ingen måder rækker til de 130kvm lejlighed som vi har. Derfor blev jeg ekstra glad, da jeg blev spurgt om jeg ville prøve det nye musikanlæg fra Denon. Det er ikke så stort og ret så pænt i hvidt. Men det der er aller bedst ved det, over den gode lyde, er at den kan spille CD'er! Jeg har stadig nogle liggende i kælderen som jeg ikke har kunne skille mig af med. Det var en tid hvor man hørte musik på en helt anden måde. At høre et soundtrack fra start til slut, hvor man vidste præcis hvilken rækkefølge numrene kom i.
Photos © September edit
Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK