advertisement

Living room upgrade with H&M Home

Som familie, bruger vi meget af vores tid i stuen. Stuen er der hvor man virkelig føler sig hjemme efter en lang dag. Blomster og lys giver altid en hyggelig stemning, men tekstilerne er det vigtigste for mig. At krybe under et varmt plaid med en god pude, kan redde selv den værste dag. Jeg har i samarbejde med H&M Homes Classic Collection, udvalgt de helt rigtige tekstiler og accessories til min stue. Jeg har valgt en lækker beige uld plaid til de kolde aftener. Det er lige tilpas i størrelsen – ikke alt for stort ohm ikke alt for lille. På bordet har jeg valgt en art deco glass vase. Glas er et materiale der virkelig hitter inden for interiør lige ny. Jeg valgt to forskellige puder til sofaen, i navy og i hvid med en kontrast søm i kanten. De er lavet i en lækker hør kvalitet der har den helt rette følelse. Min stue føles helt ny og jeg har kun tilføjet textiler og accessories, det er utrolig hvad en så lille en ændring kan gøre.

.

Som familie, bruger vi meget af vores tid i stuen. Stuen er der hvor man virkelig føler sig hjemme efter en lang dag. Blomster og lys giver altid en hyggelig stemning, men tekstilerne er det vigtigste for mig. At krybe under et varmt plaid med en god pude, kan redde selv den værste dag. Jeg har i samarbejde med H&M Homes Classic Collection, udvalgt de helt rigtige tekstiler og accessories til min stue. Jeg har valgt en lækker beige uld plaid til de kolde aftener. Det er lige tilpas i størrelsen - ikke alt for stort ohm ikke alt for lille. På bordet har jeg valgt en art deco glass vase. Glas er et materiale der virkelig hitter inden for interiør lige ny. Jeg valgt to forskellige puder til sofaen, i navy og i hvid med en kontrast søm i kanten. De er lavet i en lækker hør kvalitet der har den helt rette følelse. Min stue føles helt ny og jeg har kun tilføjet textiler og accessories.
Som familie, bruger vi meget af vores tid i stuen. Stuen er der hvor man virkelig føler sig hjemme efter en lang dag. Blomster og lys giver altid en hyggelig stemning, men tekstilerne er det vigtigste for mig. At krybe under et varmt plaid med en god pude, kan redde selv den værste dag. Jeg har i samarbejde med H&M Homes Classic Collection, udvalgt de helt rigtige tekstiler og accessories til min stue. Jeg har valgt en lækker beige uld plaid til de kolde aftener. Det er lige tilpas i størrelsen - ikke alt for stort ohm ikke alt for lille. På bordet har jeg valgt en art deco glass vase. Glas er et materiale der virkelig hitter inden for interiør lige ny. Jeg valgt to forskellige puder til sofaen, i navy og i hvid med en kontrast søm i kanten. De er lavet i en lækker hør kvalitet der har den helt rette følelse. Min stue føles helt ny og jeg har kun tilføjet textiler og accessories.
.
ENG.
The living room is a room where we spend a lot of our time in as a family. We watch movies, play games and just hang out and talk. I have in collaboration with H&M Home, made a little upgrade of my living room using only textiles and accessories. It is amazing how little goes a long way. I went for a mix of navy and white linen pillows for the couch and a beige wool blanket. For accessories I am into glass at the moment in all shape and sizes, so I chose a big Art Deco vase along with a white storage box and a white marble candleholder. The perfect combination for a pretty stilleben.
.
Som familie, bruger vi meget af vores tid i stuen. Stuen er der hvor man virkelig føler sig hjemme efter en lang dag. Blomster og lys giver altid en hyggelig stemning, men tekstilerne er det vigtigste for mig. At krybe under et varmt plaid med en god pude, kan redde selv den værste dag. Jeg har i samarbejde med H&M Homes Classic Collection, udvalgt de helt rigtige tekstiler og accessories til min stue. Jeg har valgt en lækker beige uld plaid til de kolde aftener. Det er lige tilpas i størrelsen - ikke alt for stort ohm ikke alt for lille. På bordet har jeg valgt en art deco glass vase. Glas er et materiale der virkelig hitter inden for interiør lige ny. Jeg valgt to forskellige puder til sofaen, i navy og i hvid med en kontrast søm i kanten. De er lavet i en lækker hør kvalitet der har den helt rette følelse. Min stue føles helt ny og jeg har kun tilføjet textiler og accessories.
.
Shopping links:
Pillows – Shop here.
Glass vase – Shop here.
White box – Shop here.
Candle holder – Shop here.
Wool blanket – Shop here.
Som familie, bruger vi meget af vores tid i stuen. Stuen er der hvor man virkelig føler sig hjemme efter en lang dag. Blomster og lys giver altid en hyggelig stemning, men tekstilerne er det vigtigste for mig. At krybe under et varmt plaid med en god pude, kan redde selv den værste dag. Jeg har i samarbejde med H&M Homes Classic Collection, udvalgt de helt rigtige tekstiler og accessories til min stue. Jeg har valgt en lækker beige uld plaid til de kolde aftener. Det er lige tilpas i størrelsen - ikke alt for stort ohm ikke alt for lille. På bordet har jeg valgt en art deco glass vase. Glas er et materiale der virkelig hitter inden for interiør lige ny. Jeg valgt to forskellige puder til sofaen, i navy og i hvid med en kontrast søm i kanten. De er lavet i en lækker hør kvalitet der har den helt rette følelse. Min stue føles helt ny og jeg har kun tilføjet textiler og accessories.
You can see the styling of my bedroom here and my bathroom here.
Som familie, bruger vi meget af vores tid i stuen. Stuen er der hvor man virkelig føler sig hjemme efter en lang dag. Blomster og lys giver altid en hyggelig stemning, men tekstilerne er det vigtigste for mig. At krybe under et varmt plaid med en god pude, kan redde selv den værste dag. Jeg har i samarbejde med H&M Homes Classic Collection, udvalgt de helt rigtige tekstiler og accessories til min stue. Jeg har valgt en lækker beige uld plaid til de kolde aftener. Det er lige tilpas i størrelsen - ikke alt for stort ohm ikke alt for lille. På bordet har jeg valgt en art deco glass vase. Glas er et materiale der virkelig hitter inden for interiør lige ny. Jeg valgt to forskellige puder til sofaen, i navy og i hvid med en kontrast søm i kanten. De er lavet i en lækker hør kvalitet der har den helt rette følelse. Min stue føles helt ny og jeg har kun tilføjet textiler og accessories.
Photos © September editLeave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK