advertisement

Summer moments on the balcony

Jeg har brugt mange eftermiddage på altanen den sidste uges tid. Vejret har været skønt og Carla elsker at være udenfor, hvor hun vander planter dagen lang og leger med vand. For det meste leger jeg med i hendes lege, men nogle gange får jeg også et øjeblik til at nyde en kop kaffe og bare sidde og beundre hende. Jeg har lavet et lille hyggehjørne på altanen med et par gode loungestole fra Jotex. De er dejlige behagelige at sidde i og så kan de stables, hvilket er virkelig praktisk.

Jeg har brugt mange eftermiddage på altanen den sidste uges tid. Vejret har været skønt og Carla elsker at være udenfor hvor hun vander planter dagen lang og lejer med vand. For det meste lejer jeg med i hendes leje, men nogen gang for jeg også et øjeblik til at nyde en kom kaffe og bare sidde og beundre hende. Jeg har lavet et lille hyggehjørne på altanen med et bar gode loungestole fra Jotex. De er dejlige behagelige at sidder og så kan de staples, hvilket er virkelig praktisk.
.
I have used many afternoons on the balcony the last couple of weeks. The weather has been really good and Carla loves to play outside. She can spend hours watering the plants and playing with water. I have made a little cozy corner with a set of lounge chairs from Jotex. They are so comfortable and stackable too, which is quite practical. You can get them right here.
Jeg har brugt mange eftermiddage på altanen den sidste uges tid. Vejret har været skønt og Carla elsker at være udenfor hvor hun vander planter dagen lang og lejer med vand. For det meste lejer jeg med i hendes leje, men nogen gang for jeg også et øjeblik til at nyde en kom kaffe og bare sidde og beundre hende. Jeg har lavet et lille hyggehjørne på altanen med et bar gode loungestole fra Jotex. De er dejlige behagelige at sidder og så kan de staples, hvilket er virkelig praktisk.
Jeg har brugt mange eftermiddage på altanen den sidste uges tid. Vejret har været skønt og Carla elsker at være udenfor hvor hun vander planter dagen lang og lejer med vand. For det meste lejer jeg med i hendes leje, men nogen gang for jeg også et øjeblik til at nyde en kom kaffe og bare sidde og beundre hende. Jeg har lavet et lille hyggehjørne på altanen med et bar gode loungestole fra Jotex. De er dejlige behagelige at sidder og så kan de staples, hvilket er virkelig praktisk.
.
Jeg har lavet et lille fuglebad hvor Carla kan lege med vand og putte blomster i. Hun elsker at lege med den og så er det ret så dekorativt. Skålen kan købes her.

I made a little pond for Carla to play with and put flowers in. She loves to play with it and it is decorative too. The bowl is available here.
Jeg har brugt mange eftermiddage på altanen den sidste uges tid. Vejret har været skønt og Carla elsker at være udenfor hvor hun vander planter dagen lang og lejer med vand. For det meste lejer jeg med i hendes leje, men nogen gang for jeg også et øjeblik til at nyde en kom kaffe og bare sidde og beundre hende. Jeg har lavet et lille hyggehjørne på altanen med et bar gode loungestole fra Jotex. De er dejlige behagelige at sidder og så kan de staples, hvilket er virkelig praktisk.
.
Det lille terrazzo bord er perfekt til kaffen og minder mig om vores mange rejser til Spanien. Det er også nemt at flytte rundt på, hvis solen skulle flytte sig. Du kan købe bordet her.

The little terrazzo table is perfect for coffee and reminds me of our many holidays in Spain. It is also easy to move around, if the sun moves. You can get it here.
Jeg har brugt mange eftermiddage på altanen den sidste uges tid. Vejret har været skønt og Carla elsker at være udenfor hvor hun vander planter dagen lang og lejer med vand. For det meste lejer jeg med i hendes leje, men nogen gang for jeg også et øjeblik til at nyde en kom kaffe og bare sidde og beundre hende. Jeg har lavet et lille hyggehjørne på altanen med et bar gode loungestole fra Jotex. De er dejlige behagelige at sidder og så kan de staples, hvilket er virkelig praktisk.
Photos © September edit

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK