A table that is Out of Line

Jeg er lidt på udkig efter et nyt spisebord og jeg er ikke helt sikker på hvad det skal være endnu. Der er så mange smukke klassikere derude men også nye bud på et godt spisebord. I min søgen efter et nyt bord, gik jeg på opdagelse på Instagram hvor jeg fandt dette helt fantastiske bord. Bordet hedder Out of Line og er designet af indretnings designeren Bieke Casteleyn.

Jeg er i forvejen vild med den indretnings trend man kalder Skulpturalisme som du kan se mere af her. Møbler som har organiske former og som svæver imellem at være et møbel og et kunstværk. Bordet er lavet af beton og fås i 9 forskellige farver. Man kan også få det i en luksus marmor udgave hvis budgettet er til det. Jeg er personlig ret vild med den olivengrønne og den sandfarvede.

Du kan se mere på deres instagram her.

.

Jeg er lidt på udkig efter et nyt spisebord og jeg er ikke helt sikker på hvad det skal være endnu. Der er så mange smukke klassikere derude men også nye bud på et godt spisebord. I min søgen efter et nyt bord, gik jeg på opdagelse på Instagram hvor jeg fandt dette helt fantastiske bord. Bordet hedder Out of Line
Jeg er lidt på udkig efter et nyt spisebord og jeg er ikke helt sikker på hvad det skal være endnu. Der er så mange smukke klassikere derude men også nye bud på et godt spisebord. I min søgen efter et nyt bord, gik jeg på opdagelse på Instagram hvor jeg fandt dette helt fantastiske bord. Bordet hedder Out of Line

.

In the search for a new dining table, Instagram took me to @biekecasteleyn_shapingobjects who makes the most beautiful sculptural tables. The table is made out of concrete and is available in 9 different colors. My personal favorites is the Olive green and Sand.

.

Jeg er lidt på udkig efter et nyt spisebord og jeg er ikke helt sikker på hvad det skal være endnu. Der er så mange smukke klassikere derude men også nye bud på et godt spisebord. I min søgen efter et nyt bord, gik jeg på opdagelse på Instagram hvor jeg fandt dette helt fantastiske bord. Bordet hedder Out of Line

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK