My latest auction find

Jeg elsker at kigge på online auktioner. Det er så mange spændende og unikke ting at finde. Det er oftest møbler, men der er nu også mange flotte smykker at finde til en god pris. I sidste uge købte jeg den her lampe. Jeg var den eneste der bød men den skal også have en kærlig hånd. Men silhouetten er der! Jeg har brugt mange timer på at lede efter noget lignende og lige den her model, er jeg aldrig stødt på. Det er en antik lampe fra Sverige og skulle være fra 60’erne. Nu skal den bare have et nyt stik og en frisk omgang spraymaling, og så er den klar til et par år mere.I love to spend time looking at online auctions. There are so many exciting and unique things to find. It is often furniture that I look at, but there are also a lot og really nice jewelry to find, at very affordable prices. I bought this lamp last week. I was to only one who placed a bit but it also need a little touch up. Nut the silhouette is there! I have spend many hours looking for something similar, but never seen this one before. It is an antik swedish lamp from the 60’s, so I was told. Now it just need a fresh layer of paint and It will have many more good years.

.

Jeg elsker at kigge på online auktioner. Det er så mange spændende og unikke ting at finde. Det er oftest møbler, men der er nu også mange flotte smykker at finde til en god pris. I sidste uge købte jeg den her lampe. Jeg var den eneste der bød men den skal også have en kærlig hånd. Men silhouetten er der! Jeg har brugt mange timer på at lede efter noget lignende og lige den her model, er jeg aldrig stødt på. Det er en antik lampe fra Sverige og skulle være fra 60'erne. Nu skal den bare have et nyt stik og en frisk omgang spraymaling, og så er den klar til et par år mere.
Photos © September edit

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK