Reklame

Nyt til væggen i mit soveværelse

Vi tæller ned til flytningen nu, der er kun 14 dage til vi overtager nøglerne til vores nye hus. Det bliver SÅ dejligt at få masser af plads men det bliver også en lidt kaotisk periode. Vi er igang med at stable flyttekasser op inde i stuen så soveværelse er vores helle. Jeg er blevet ekstra god til at redde sengen med vores fine sengetæppe fra &tradition (modtaget i gave). Selvom det hurtigt kan blive spoleret af ungerne er det alligevel lækkert, så længe det varer. Jeg har også tilføjet lidt nyt til væggen. Det er en plakat der hedder Bored og er illustreret af en af mine nye favorit kunstnere Sofia Lind. Hendes fine prints kan købes hos finelittleday.com. Jeg har også en anden plakat derfra som du måske har set på min Instagram. Lige nu kan du få 20% på netop de to prints Bored & Reading med koden BORED. Det gælder dog kun frem til og med den 17 Maj, så skynd dig ind på deres fine webshop her.

 

Nyt til væggen i mit soveværelse

Jeg har næsten ikke gået i andet en pyjamas de sidste to måneder. Den her er fra Aiayu og er en af de pænere jeg har. Det føles næsten ikke som om at man har nattøj på. Kan købes her.

 

Nyt til væggen i mit soveværelse

Vores lækre bløde sengetæppe er fra &Tradition. Det er ikke stort og tungt og dækker kun halvdelen af sengen, så man kan se vores fine sengetøj fra Aiayu. Jeg elsker det har en krøllet struktur.

 

Nyt til væggen i mit soveværelse

Nyt til væggen i mit soveværelse

Nyt til væggen i mit soveværelse


Nyt til væggen i mit soveværelse

Photos © Caroline Birk Bahrenscheer

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK