advertisement

The best gift for someone you love

Da jeg var gravid men min første datter, begyndte jeg at køre med cykelhjelm fast. Det er egentligt alt for sent men det var først der jeg tog det til mig og tog det alvorligt. Jeg har cyklet med Hövding i over et halvt år og været rigtig glad for det. I starten skulle jeg lige vende mig til at kraven vejer lidt, men da jeg først havde gjort det, blev jeg virkelig glad for den. Min mand har også sendt den lange blikke da han ikke er så god til at bruge sin cykelhjelm, selvom han selv syntes det er for dårligt. Derfor har jeg givet ham en tidlig julegave i år, nemlig en Hövding. For er sikkerhed ikke en af de største gaver vi kan give til dem vi elsker?

Glædelig jul!

.

Da jeg var gravid men min første datter, begyndte jeg at køre med cykelhjelm fast. Det er egentligt alt for sent men det var først der jeg tog det til mig og tog det alvorligt. Jeg har cyklet med Hövding i over et halvt år og været rigtig glad for det. I starten skulle jeg lige vende mig til at kraven vejer lidt, men da jeg først havde gjort det, blev jeg virkelig glad for den. Min mand har også sendt den lange blikke da han ikke er så god til at bruge sin cykelhjelm, selvom han selv syntes det er for dårligt. Derfor har jeg givet ham en tidlig julegave i år, nemlig en Hövding. For er sikkerhed ikke en af de største gaver vi kan give til dem vi elsker?
Jeg har sat et Libberty cover på min, som har et blæst fleece for indvendigt. Det gør virkelig en forskel her i de kolde måneder og så er det også lidt nemmere at finde den i garderoben.
Da jeg var gravid men min første datter, begyndte jeg at køre med cykelhjelm fast. Det er egentligt alt for sent men det var først der jeg tog det til mig og tog det alvorligt. Jeg har cyklet med Hövding i over et halvt år og været rigtig glad for det. I starten skulle jeg lige vende mig til at kraven vejer lidt, men da jeg først havde gjort det, blev jeg virkelig glad for den. Min mand har også sendt den lange blikke da han ikke er så god til at bruge sin cykelhjelm, selvom han selv syntes det er for dårligt. Derfor har jeg givet ham en tidlig julegave i år, nemlig en Hövding. For er sikkerhed ikke en af de største gaver vi kan give til dem vi elsker?
Da jeg var gravid men min første datter, begyndte jeg at køre med cykelhjelm fast. Det er egentligt alt for sent men det var først der jeg tog det til mig og tog det alvorligt. Jeg har cyklet med Hövding i over et halvt år og været rigtig glad for det. I starten skulle jeg lige vende mig til at kraven vejer lidt, men da jeg først havde gjort det, blev jeg virkelig glad for den. Min mand har også sendt den lange blikke da han ikke er så god til at bruge sin cykelhjelm, selvom han selv syntes det er for dårligt. Derfor har jeg givet ham en tidlig julegave i år, nemlig en Hövding. For er sikkerhed ikke en af de største gaver vi kan give til dem vi elsker?
Photos by Joakim Züger

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK