Byens bedste frisør – København

De sidste mange år, har jeg gået hos den samme frisør, som jeg har været rigtig glad for. Jeg har næsten altid fået lavet det samme, det er kun længden der har ændret sig lidt. Men nu syntes jeg det var på tide, at prøve noget nyt og har længe gerne ville prøve OLI STÚDÍÓ. En ny frisør der er kommet på Vesterbro, som mere ligner et smukt galleri. Salonen er indrettet med materialer inspireret fra Island, hvor ejeren selv kommer fra – minimalistisk og råt.

Jeg gik derfra, som et nyt menneske. Kender i den type frisør der bare ved præcis hvad det er man mener, uden at man skal forklare det. Og som præcis ved hvordan ens hår og hårtype, bedst ville tage sig ud? Sådan en frisør er OLI STÚDÍÓ. Super dygtige til farve og endnu dygtigere til klip. Jeg glæder mig allerede til jeg skal forbi snart igen.

.

.
OLI STÚDÍÓ
Eskildsgade 23
1657 København


Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK