Endelig fik jeg prøvet Lille Bakery

Sidste gang vi var til scanning udnyttede vi, at vi begge havde fri og tog ud til Lille Bakery. Et bageri/café jeg længe gerne har villet besøge, men som jeg aldrig har fået gjort. Lille Bakery ligger ude på Refshaleøen i en rå industriel bygning. Brødet er lunt og friskt og der er indrettet med second hand og loppefund. Hvis det lå lidt tættere på, ville jeg komme her hver dag. Jeg savner flere bagerier i København, som er lidt mere personlige og ikke er en del af en kæmpe kæde.

Følg Lille Bakery på instagram her.

.

Sidste gang vi var til scanning udnyttede vi, at vi begge havde fri og tog ud til Lille Bakery. Et bageri/café jeg længe gerne har villet besøge, men som jeg aldrig har fået gjort. Lille Bakery ligger ude på Refshaleøen i en rå industriel bygning. Brødet er lunt og friskt og der er indrettet med second hand og loppefund. Hvis det lå lidt tættere på, ville jeg komme her hver dag. Jeg savner flere bagerier i København, som er lidt mere personlige og ikke er en del af en kæmpe kæde.
Sidste gang vi var til scanning udnyttede vi, at vi begge havde fri og tog ud til Lille Bakery. Et bageri/café jeg længe gerne har villet besøge, men som jeg aldrig har fået gjort. Lille Bakery ligger ude på Refshaleøen i en rå industriel bygning. Brødet er lunt og friskt og der er indrettet med second hand og loppefund. Hvis det lå lidt tættere på, ville jeg komme her hver dag. Jeg savner flere bagerier i København, som er lidt mere personlige og ikke er en del af en kæmpe kæde.
Sidste gang vi var til scanning udnyttede vi, at vi begge havde fri og tog ud til Lille Bakery. Et bageri/café jeg længe gerne har villet besøge, men som jeg aldrig har fået gjort. Lille Bakery ligger ude på Refshaleøen i en rå industriel bygning. Brødet er lunt og friskt og der er indrettet med second hand og loppefund. Hvis det lå lidt tættere på, ville jeg komme her hver dag. Jeg savner flere bagerier i København, som er lidt mere personlige og ikke er en del af en kæmpe kæde.
Stemningen i bageriet er hyggelig og hjemlig.
Sidste gang vi var til scanning udnyttede vi, at vi begge havde fri og tog ud til Lille Bakery. Et bageri/café jeg længe gerne har villet besøge, men som jeg aldrig har fået gjort. Lille Bakery ligger ude på Refshaleøen i en rå industriel bygning. Brødet er lunt og friskt og der er indrettet med second hand og loppefund. Hvis det lå lidt tættere på, ville jeg komme her hver dag. Jeg savner flere bagerier i København, som er lidt mere personlige og ikke er en del af en kæmpe kæde.
Vi bestile alle tre ting der var på deres brunch menu og delte det. Rugbrød med æg og friske krydderurter, frisk bagt brød med ost og skinke og yogurt med müsli og stikkelsbær.
Sidste gang vi var til scanning udnyttede vi, at vi begge havde fri og tog ud til Lille Bakery. Et bageri/café jeg længe gerne har villet besøge, men som jeg aldrig har fået gjort. Lille Bakery ligger ude på Refshaleøen i en rå industriel bygning. Brødet er lunt og friskt og der er indrettet med second hand og loppefund. Hvis det lå lidt tættere på, ville jeg komme her hver dag. Jeg savner flere bagerier i København, som er lidt mere personlige og ikke er en del af en kæmpe kæde.
Sidste gang vi var til scanning udnyttede vi, at vi begge havde fri og tog ud til Lille Bakery. Et bageri/café jeg længe gerne har villet besøge, men som jeg aldrig har fået gjort. Lille Bakery ligger ude på Refshaleøen i en rå industriel bygning. Brødet er lunt og friskt og der er indrettet med second hand og loppefund. Hvis det lå lidt tættere på, ville jeg komme her hver dag. Jeg savner flere bagerier i København, som er lidt mere personlige og ikke er en del af en kæmpe kæde.
Min favorit var yogurt med müsli og stikkelsbær kompot.

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK