September edit collects

Jeg bruger mange timer i genbrugsbutikker og på loppemarkeder, både herhjemme og i udlandet. Jeg elsker at man ikke ved hvilke ting jeg lige støder påtog at gennemgå alt det der har så meget historie. Jeg bliver også tit spurgt om de loppefund jeg finder. Hvor jeg har købet dem. Hvilke steder man skal lede osv. Derfor har jeg lavet en Instagram profil, dedikeret til de loppefund jeg finder på min vej, og som jeg desværre ikke selv har plads til. Den hedder @septemberedit_collects og i kan følge den lige her.

_

Jeg bruger mange timer i genbrugsbutikker og på loppemarkeder, både herhjemme og i udlandet. Jeg elsker at man ikke ved hvilke ting jeg lige støder påtog at gennemgå alt det der har så meget historie. Jeg bliver også tit spurgt om de loppefund jeg finder. Hvor jeg har købet dem. Hvilke steder man skal lede osv. Derfor har jeg lavet en Instagram profil, dedikeret til de loppefund jeg finder på min vej, og som jeg desværre ikke selv har plads til. Den hedder @septemberedit_collects og i kan følge den lige her.
Jeg bruger mange timer i genbrugsbutikker og på loppemarkeder, både herhjemme og i udlandet. Jeg elsker at man ikke ved hvilke ting jeg lige støder påtog at gennemgå alt det der har så meget historie. Jeg bliver også tit spurgt om de loppefund jeg finder. Hvor jeg har købet dem. Hvilke steder man skal lede osv. Derfor har jeg lavet en Instagram profil, dedikeret til de loppefund jeg finder på min vej, og som jeg desværre ikke selv har plads til. Den hedder @septemberedit_collects og i kan følge den lige her.
Jeg bruger mange timer i genbrugsbutikker og på loppemarkeder, både herhjemme og i udlandet. Jeg elsker at man ikke ved hvilke ting jeg lige støder påtog at gennemgå alt det der har så meget historie. Jeg bliver også tit spurgt om de loppefund jeg finder. Hvor jeg har købet dem. Hvilke steder man skal lede osv. Derfor har jeg lavet en Instagram profil, dedikeret til de loppefund jeg finder på min vej, og som jeg desværre ikke selv har plads til. Den hedder @septemberedit_collects og i kan følge den lige her.
Jeg bruger mange timer i genbrugsbutikker og på loppemarkeder, både herhjemme og i udlandet. Jeg elsker at man ikke ved hvilke ting jeg lige støder påtog at gennemgå alt det der har så meget historie. Jeg bliver også tit spurgt om de loppefund jeg finder. Hvor jeg har købet dem. Hvilke steder man skal lede osv. Derfor har jeg lavet en Instagram profil, dedikeret til de loppefund jeg finder på min vej, og som jeg desværre ikke selv har plads til. Den hedder @septemberedit_collects og i kan følge den lige her.
Jeg bruger mange timer i genbrugsbutikker og på loppemarkeder, både herhjemme og i udlandet. Jeg elsker at man ikke ved hvilke ting jeg lige støder påtog at gennemgå alt det der har så meget historie. Jeg bliver også tit spurgt om de loppefund jeg finder. Hvor jeg har købet dem. Hvilke steder man skal lede osv. Derfor har jeg lavet en Instagram profil, dedikeret til de loppefund jeg finder på min vej, og som jeg desværre ikke selv har plads til. Den hedder @septemberedit_collects og i kan følge den lige her.

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK