CYLINDRICAL af Solenne Belloir

Det er ikke en hemmelighed at jeg er blevet vild med keramik. Det er et håndværk jeg ikke har beskæftiget mig med siden folkeskolen, men i en meget digital tid, er det et håndværk der virkelig tiltaler mig. Når man har hænderne i leret, har man ikke mulighed for at tjekke sin telefon eller lave andre ting. Der er man 100% dedikeret til den process man har sat igang og jeg savner at være mere kreativ med mine hænder.

Lige nu er jeg særlig vild med denne serie af Solenne Belloir. Hendes værker minder meget om min egen æstetik. Kollektionen kan du købe os en af mine favorit keramik butikker i København Yonobi, eller på deres webshop her.

 

.

Lige nu er jeg særlig vild med denne serie af Solenne Belloir. Hendes værker minder meget om min egen æstetik. Kollektionen kan du købe os en af mine favorit keramik butikker i København Yonobi, eller på deres webshop her.
Lige nu er jeg særlig vild med denne serie af Solenne Belloir. Hendes værker minder meget om min egen æstetik. Kollektionen kan du købe os en af mine favorit keramik butikker i København Yonobi, eller på deres webshop her.
Photos by Yonobi

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK