Nyt køkkendesign fra Reform – UNIT

Jeg er altid spændt på at se hvad der kommer af nyheder fra Reform. Jeg har fulgt dem siden begyndelsen og drømt om den dag jeg selv skulle lave køkken. Min yndlingsdesigner har dog ikke lavet et design for Reform endnu, men jeg ved at de arbejder på det og glæder mig SÅ meget til at se resultatet.

Det nyeste design UNIT er designet af Aspekt Offie, en ung dansk designduo med base i København. Inspirationen har været dansk design, helt specifikt Børge Mogensen som UNIT er blevet inspireret af, da de designede grebet til køkkenet. Bordpladen har også været en del af deres overvejelser, hvor de har valgt et materiale der er lidt mere affordable.

“Hans og Terkel er meget detaljeorienterede, hvilket i min optik er essensen af produktdesign. De ved, hvad det handler om. Balancen mellem form og funktion, med et stort fokus på de små detaljer. De omfavner, hvad det vil sige at være industrielle designere. De har et godt håndværk indenfor industrielt design. Og ikke at glemme – Hans og Terkel er meget, meget likeable, åbne og sympatiske – alle vigtige værdier, når vi vælger vores designere.” – Jeppe Christensen
Designet indeholder også en reol som enten kan bruges i stuen eller på kontoret. Du kan se det nye køkkendesign her. Photos by Reform PR

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK