Arki Studio – IKEA-hack med snedkerfronter

Et langtidsholdbart og smukt køkken skal være tilgængeligt for alle. Det er filosofien bag arkitektduoen Anders Lind og Thomas Tulinius, der er stifterne af Arki Studio. Ambitionen er at levere tilgængeligt, dansk kvalitetsdesign, der kan sammensættes ud fra ens egne ønsker og drømme.  Man kan således vælge enten snedkerfronter til IKEAs køkkenelementer, snedkererede modulkøkkenløsninger eller et fuldt arkitekttegnet snedkerkøkken – der findes en løsning til alle uanset budget. Det kalder Arki Studio for demokratiserede snedkerkøkkener.

 

 

ET FULDENDT SNEDKERKØKKEN

Med Arki Studio er det muligt at sætte sit helt eget præg på køkken, badeværelse eller garderobe, hvor de forskellige løsninger fremstilles i træ, linoleum eller malede overflader. Arki Studio har allieret sig med et snedkeri centralt i Danmark for at undgå unødigt lang transport og for at holde den fine tradition for dansk kvalitet og håndværk i hævd.

Arki Studio har showroom på Frederiksberg Allé i København, hvor man ofte møder Thomas og Anders, når der skal udvælges og rådgives om de forskellige muligheder for at sammensætte ens helt eget snedkerkøkkener med unikke greb og kvalitetsbordplader. Med til Arki Studio-kollektionen hører også siddemøbler, borde og belysning, der er designet af arkitekterne bag. Derudover kan man lade sig inspirere af smukt arbejde fra andre lokale producenter, som er repræsenteret hos Arki Studio; Thorup Copenhagen, CAN family, Anne Nowak, Art Group 1103, TYBO samt Almeja Space.


Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK