Huset der væltede min indbakke på Instagram

Der har været stor engagement omkring vores husjagt på min Instagram. Jeg har fået mange kommentarer og spørgsmål på mine stories, men der var dog ét hus der slog dem alle og lagde min indbakke ned. Det var egentlig meget forståeligt, for jeg syntes også selv at det var et helt magisk hus. Det var desværre lidt for stort et håndværkertilbud til vores nuværende familie situation og så var det faktisk også lidt for småt. Men flot, det var det.

.

Der har været stor engagement omkring vores husjagt på min Instagram. Jeg har fået mange kommentarer og spørgsmål på mine stories, men der var dog ét hus der slog dem alle og lagde min indbakke ned. Det var egentlig meget forståeligt, for jeg syntes også selv at det var helt magisk. Det var desværre lidt for stort et håndværker tilbud til vores nuværende familie situation og så var det faktisk også lidt for småt. Men flot det var det.
.
I 1959 fik møbelsnedkeren Evald Olsen den kendte lokale arkitekt Poul Ipsen til at tegne en kvalitetsvilla til ham og hans familie på en skøn grund i det gl. Espergærde – selve interiøret stod han selv for og det skønne hus blev opført i 1960 med en forskudt tilbygning i 1973.

Den gode møbelsnedker har boet i huset lige siden, men grundet hans alder har han set sig nødsaget til at fraflytte,  Huset står fuldstændig som da det blev bygget og er et renoveringsprojekt men Evald Olsens håndbyggede mahogni køkken og alle de smukke indbyggede skabe hvor årene i træet passer sammen i over og underskabe,  står næsten som nye. Huset er stadig til salg og du kan finde det her.
.
Der har været stor engagement omkring vores husjagt på min Instagram. Jeg har fået mange kommentarer og spørgsmål på mine stories, men der var dog ét hus der slog dem alle og lagde min indbakke ned. Det var egentlig meget forståeligt, for jeg syntes også selv at det var helt magisk. Det var desværre lidt for stort et håndværker tilbud til vores nuværende familie situation og så var det faktisk også lidt for småt. Men flot det var det.
Der har været stor engagement omkring vores husjagt på min Instagram. Jeg har fået mange kommentarer og spørgsmål på mine stories, men der var dog ét hus der slog dem alle og lagde min indbakke ned. Det var egentlig meget forståeligt, for jeg syntes også selv at det var helt magisk. Det var desværre lidt for stort et håndværker tilbud til vores nuværende familie situation og så var det faktisk også lidt for småt. Men flot det var det.
Der har været stor engagement omkring vores husjagt på min Instagram. Jeg har fået mange kommentarer og spørgsmål på mine stories, men der var dog ét hus der slog dem alle og lagde min indbakke ned. Det var egentlig meget forståeligt, for jeg syntes også selv at det var helt magisk. Det var desværre lidt for stort et håndværker tilbud til vores nuværende familie situation og så var det faktisk også lidt for småt. Men flot det var det.
Der har været stor engagement omkring vores husjagt på min Instagram. Jeg har fået mange kommentarer og spørgsmål på mine stories, men der var dog ét hus der slog dem alle og lagde min indbakke ned. Det var egentlig meget forståeligt, for jeg syntes også selv at det var helt magisk. Det var desværre lidt for stort et håndværker tilbud til vores nuværende familie situation og så var det faktisk også lidt for småt. Men flot det var det.
Der har været stor engagement omkring vores husjagt på min Instagram. Jeg har fået mange kommentarer og spørgsmål på mine stories, men der var dog ét hus der slog dem alle og lagde min indbakke ned. Det var egentlig meget forståeligt, for jeg syntes også selv at det var helt magisk. Det var desværre lidt for stort et håndværker tilbud til vores nuværende familie situation og så var det faktisk også lidt for småt. Men flot det var det.
Der har været stor engagement omkring vores husjagt på min Instagram. Jeg har fået mange kommentarer og spørgsmål på mine stories, men der var dog ét hus der slog dem alle og lagde min indbakke ned. Det var egentlig meget forståeligt, for jeg syntes også selv at det var helt magisk. Det var desværre lidt for stort et håndværker tilbud til vores nuværende familie situation og så var det faktisk også lidt for småt. Men flot det var det.
Der har været stor engagement omkring vores husjagt på min Instagram. Jeg har fået mange kommentarer og spørgsmål på mine stories, men der var dog ét hus der slog dem alle og lagde min indbakke ned. Det var egentlig meget forståeligt, for jeg syntes også selv at det var helt magisk. Det var desværre lidt for stort et håndværker tilbud til vores nuværende familie situation og så var det faktisk også lidt for småt. Men flot det var det.
Der har været stor engagement omkring vores husjagt på min Instagram. Jeg har fået mange kommentarer og spørgsmål på mine stories, men der var dog ét hus der slog dem alle og lagde min indbakke ned. Det var egentlig meget forståeligt, for jeg syntes også selv at det var helt magisk. Det var desværre lidt for stort et håndværker tilbud til vores nuværende familie situation og så var det faktisk også lidt for småt. Men flot det var det.
Der har været stor engagement omkring vores husjagt på min Instagram. Jeg har fået mange kommentarer og spørgsmål på mine stories, men der var dog ét hus der slog dem alle og lagde min indbakke ned. Det var egentlig meget forståeligt, for jeg syntes også selv at det var helt magisk. Det var desværre lidt for stort et håndværker tilbud til vores nuværende familie situation og så var det faktisk også lidt for småt. Men flot det var det.
Photos by Caroline Birk Bahrenscheer

One comment on “Huset der væltede min indbakke på Instagram”

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK