Bedroom details

I think it is important to surround yourself with beautiful items or items that means something to you. Especially in the room of your home where you spend the most time. These are a few items that I have on my dresser in my bedroom. Even though I haven’t been using perfume since I got pregnant I still enjoy the look of my favourite flacon and smell it once in a while. The shoes are almost the same story. My feet are a little bit swollen so I will have to wait to wear these precious shoes until my body is back to normal. The black wooden block is actually a watch and when you touch ir or make a sound, the display appears. I like that you don’t know what it actually is at first glance.


DK:

Jeg syntes det er vigtigt at omgive sig selv med smukke objekter som betyder noget for en. Specielt i de rum i hjemmet, hvor du bruger det meste af din tid. Disse er nogle af de små sager jeg har stående i mit soveværelse. Selvom jeg ikke har brug parfume siden jeg blev gravid, nyder jeg stadig synet af min yndlings flacon og dufter også nogle gange til den når jeg rigtig savner den. Skoene er lidt samme historie. Min fødder er en lille smule hævet, så jeg venter med at bruge mine nye fine sko, til min krop er tilbage til normal. Den sorte firkant er faktisk et ur. Lige så snart man rør det eller siger en lyd, så kommer displayet til syne. Jeg kan godt lide at man ikke ved hvad det er, ved første øjekast.

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK