ARKET

De første billeder af H&M’s nye brand ARKET er blevet offentliggjort. ARKET vil tilbyde en bred vifte af garderobefavoritter til mænd, kvinder og børn og desuden et mindre, kurateret udvalg til boligen. Den overordnede linje er kvalitet i simpel, tidløst og funktionelt design. Der vil være produkter i forskellige prisklasser, men højere end i H&M, med fokus på materialer, funktion og pasform. I butikkerne vil der også blive solgt udvalgte ting fra andre mærker, og det er en del af filosofien bag, forklarer kreativ chef for ARKET, Ulrika Bernhardtz til Business of Fashion.

– Vi tror på, at det er relevant for den moderne forbruger at samle forskellige mærker under et tag, under én salgskanal og foretage den udvælgelse for dem og gøre det hele nemmere, siger hun.


When the H&M group announced that it would be launching a new brand called ARKET, I was unbelievably excited. The brand, which opens in 18 European countries, will sell products for women, men, children and the home including a café on site. A one stop shopping destination. The count down has begun!

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK