Back Tie Pumps

Somehow I always seem to “run out” of good shoes at the same time. I don’t have the easiest feet so I tend to use the same shoes over and over again. These are one of the newest pair in my shoe wardrobe and it was love at first try! They are from COS and they are so soft and comfortable and the chunky heel is perfect for everyday.

Shop them here.


DK:

Af en eller anden grund, løber jeg altid tør for gode sko på samme tid. Jeg har ikke de nemmest fødder og jeg bruger oftest de samme sko igen og igen, indtil de ikke kan mere. Disse er et af de nyeste par sko i min sko garderobe og jeg forelskede mig i dem med det samme, jeg trådte ned i dem. Det er de beste typer sko, når de bare føles som en drøm lige fra starten af. De er fra COS og de er så bløde og behagelige, og den kraftige hæl er perfekt til hverdag.

Køb dem her.

Photos by Caroline Birk Bahrenscheer

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK