advertisement

A classic new bathroom update with H&M

Når man bor til leje, som jeg gør, må man sætte sit præg hvor man kan. Derfor har jeg valgt at shine mit badeværelse lidt op og hvad er bedre end at bruge lækre tekstiler. Jeg har haft håndklæder fra H&M Home i mange år og kvaliteten har aldrig fejlet. Denne gang har jeg valgt at tage udgangspunkt i deres Classic Collection, som har et tidløst udtryk i lækre kvaliteter.

Jeg har valgt nogle helt enkle lysegrå badehåndklæder i blød frotté af økologisk bomuld. De er tykke og enormt bløde. Ved vasken har jeg holdt mig til hvid marmor som altid giver en luksusfølelse på et badeværelse. Jeg er gået lidt tilbage til klassiske håndsæber, de er så skulpturelle at have liggende. På mit badeværelse står der altid en bodylotion fremme (så jeg husker at bruge den). Denne gang er den fra Meraki, som også forhandles online hos H&M. Det er virkelig blevet en one-stop shopping destination, hvilket jo gør det nemt og tidsbesparende.

Du kan se alle shopping links længere nede.

.

Når man bor til leje, som jeg gør, så må man sætte sit præ hvor man kan. Derfor har jeg valgt at shine mit badeværelse lidt op og hvad er bedre end at bruge lækre tekstiler. Jeg har haft håndklæder fra H&M i mange og kvaliteten har aldrig fejlet. Denne gang har jeg valgt at tage udgangspunk i deres Classic Collection som har et tidløst udtryk i lækre kvaliteter.

Shopping links
Håndklæder kan købes her.
Træramme kan købes her.
Tandkrus kan købes her.
Badeforhæng kan købes her.
Bademåtte kan købes her.
Sæbeskål kan købes her.
Når man bor til leje, som jeg gør, så må man sætte sit præ hvor man kan. Derfor har jeg valgt at shine mit badeværelse lidt op og hvad er bedre end at bruge lækre tekstiler. Jeg har haft håndklæder fra H&M i mange og kvaliteten har aldrig fejlet. Denne gang har jeg valgt at tage udgangspunk i deres Classic Collection som har et tidløst udtryk i lækre kvaliteter.
Når man bor til leje, som jeg gør, så må man sætte sit præ hvor man kan. Derfor har jeg valgt at shine mit badeværelse lidt op og hvad er bedre end at bruge lækre tekstiler. Jeg har haft håndklæder fra H&M i mange og kvaliteten har aldrig fejlet. Denne gang har jeg valgt at tage udgangspunk i deres Classic Collection som har et tidløst udtryk i lækre kvaliteter.

When you live in a rental there is only so much you can change. So I have decided to shine up my bathroom a little, and what is better than textile. I have always had towels from H&M Home and the quality has never disappointed me. This time I decided to go for H&M Home’s Classic Collection. A collection with a timeless look and high quality.

I have chosen some plain light grey bath towels in soft terry cloth made of organic cotton. They are thick and has a very soft feel. By the zink I went for white marble, which always gives a luxury feeling in a bathroom. I gone back to classic hand soap, they are so sculptural. In my bathroom I always have a body lotion out (so I remember to use it). At the moment I am using Meraki, which is also available online at H&M. It has truly become a one-stop shopping destination, making it easy and time-saving.

Når man bor til leje, som jeg gør, så må man sætte sit præ hvor man kan. Derfor har jeg valgt at shine mit badeværelse lidt op og hvad er bedre end at bruge lækre tekstiler. Jeg har haft håndklæder fra H&M i mange og kvaliteten har aldrig fejlet. Denne gang har jeg valgt at tage udgangspunk i deres Classic Collection som har et tidløst udtryk i lækre kvaliteter.
.
Shopping links
Towels
Wooden picture frame
Marble toothbrush holder
Bath curtain
Bath mat
Soap dish
Når man bor til leje, som jeg gør, så må man sætte sit præ hvor man kan. Derfor har jeg valgt at shine mit badeværelse lidt op og hvad er bedre end at bruge lækre tekstiler. Jeg har haft håndklæder fra H&M i mange og kvaliteten har aldrig fejlet. Denne gang har jeg valgt at tage udgangspunk i deres Classic Collection som har et tidløst udtryk i lækre kvaliteter.
Photos © September edit

One comment on “A classic new bathroom update with H&M”

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK