Mellow Mind – Et nyt dansk brand du skal kende

Mellow Mind er stiftet af en af mine meget gode veninder Maria Grønborg. Vi arbejdede meget tæt sammen hos Stelton, hvor jeg var Head of PR og Maria Creative Manager. Maria har også arbejdet som Division Manager for HAY (Accessories) og Creative Director for Wagas Group i Shanghai, Kina, hvor Maria boede i 6 år.

Efter at have arbejdet mange år med design, blev Maria mættet og mistede lysten til at arbejde med det hun altid har arbejdet med. Hun sagde sit job op og rejste en måned til Indien, hvor hun blev udannet som Yogainstruktør. Da hun kom hjem, flyttede hun fra København til Kolding og startede et Yoga Studie op, som hun nu har solgt og langsomt bevæget sig ind på at arbejde med design igen. Idag har hun webshoppen Mellow-Mind.dk, hvor hun blandt andet sælger de smukkeste håndlavede sæber, som kun indeholder naturlige ingredienser. Hun underviser stadig i yoga og nyder en mere fokuseret tilværelse i Kolding, hvor der er fokus på kreativitet og det gode liv.Mellow Minds kollektion består af wellness produkter lavet med kærlighed til håndværket i de bedste kvaliteter, der skal minde os om vigtigheden i små simple hverdagsritualer, der nære krop og sind.

Følg hende på Instagram @mellowmind.dk

.

.
Maria tilbyder ugentlig yogaundervisning i Kolding, kreative workshops i hele Danmark og er kreatøren bag Mellow Minds kollektion af veganske sæber, gua sha og online shop.
.
.
Mellow Minds kollektion består af wellness produkter lavet med kærlighed til håndværket i de bedste kvaliteter, der skal minde os om vigtigheden i små simple hverdagsritualer, der nære krop og sind.
.
.
GREEN BALANCE SHAMPOO BAR / PEPPERMINT & TEA TREE
En koldpresset dybderensende shampoo bar, der afbalancerer dit hårs naturlige olieproduktion og absorberer fedt fra hovedbunden uden at efterlade den tør. Pebermynte og Tea Tree æteriske olier er begge antibakteriel, sætter gang i blodcirkulationen og virker forfriskende.
.
.
Gua Sha kam til hovedbundsmassage og spændinger i nakke og skuldre.
Gua Sha er et gammel kinesisk redskab, der stimulerer lymfekirtlerne, øger blodgennemstrømningen og qi.
.
Photos by Mellow-Mind.dk

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK