advertisement

The Ferm Living shell pot

Da jeg så Ferm Livings nye kollektion på Stockholm Furniture Fair tidligere på året, var Shell Pot allerede en af mine favoritter. Den er så fin og skulpturel og kan styles med en flit plante, eller bare bruges som den er. Jeg har allerede haft den stående flere forskellige steder i min lejlighed. Lige nu står den på mit sengebord. Der plejer jeg ellers at have min telefon, bøger og en vandflaske stående, men jeg syntes det giver et mere roligt udtryk og jeg har egentlig ikke brug for min telefon om natten.

Hvis du også er vild med Shell Pot, så kan du finde den lige her.

.

Da jeg så Ferm Livings nye kollektion på Stockholm Furniture Fair tidligere på året, var Shell Pot allerede en af mine favoritter. Den er så fin og skulpturel og kan styles med en flit plante, eller bare bruges som den er. Jeg har allerede haft den stående flere forskellige steder i min lejlighed. Lige nu står den på mit sengebord. Der plejer jeg ellers at have min telefon, bøger og en vandflaske stående, men jeg syntes det giver et mere roligt udtryk og jeg har egentlig ikke brug for min telefon om natten.

When I saw Ferm Living’s new collection at the Stockholm Furniture fair earlier this year, Shell Pot was already one of my favorites. It has a beautiful shape and can be styled with different plant or flowers, but also just as it is. It has already had different spots in my apartment. Right now it is placed on my nightstand, where I usually keep my phone, books and water bottle, but I think this gives a more calm vibe.

The shell pot is available right here.

.

Da jeg så Ferm Livings nye kollektion på Stockholm Furniture Fair tidligere på året, var Shell Pot allerede en af mine favoritter. Den er så fin og skulpturel og kan styles med en flit plante, eller bare bruges som den er. Jeg har allerede haft den stående flere forskellige steder i min lejlighed. Lige nu står den på mit sengebord. Der plejer jeg ellers at have min telefon, bøger og en vandflaske stående, men jeg syntes det giver et mere roligt udtryk og jeg har egentlig ikke brug for min telefon om natten.
Photos © September editLeave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK