Smukke og bæredygtige gardiner

Mere relevant end nogensinde lancerer Luxaflex en gardin kollektion der er lavet på havplast fra verdenshavene. Det nye og innovative stof er lavet af 50% genanvendt plast. Hovedparten af plasten er indsamlet langs Stillehavskysten i Mellemamerika af frivillige fra organisationen Waterkeeper Alliance og det selvinitierede projekt U-turn, hvis overordnede mål er at holde strande fri for skrald og fremme havenes økosystem.

 

 

Mere relevant end nogensinde lancerer Luxaflex nu en gardin kollektion der er lavet på havplast fra verdenshavene. I samarbejde med firmaet Bionic har Luxaflex’ moderselskab Hunter Douglas skabt gardinstof af havplast. Det nye og innovative stof er lavet af 50% genanvendt plast, der er blevet makuleret og lavet om til pellets (små, hårde kugler eller pinde), som dernæst bliver spundet til garn. Efterfølgende bliver garnet farvet og sammen med polyestergarn væves det til stof. Hovedparten af plasten er indsamlet langs Stillehavskysten i Mellemamerika af frivillige fra organisationen Waterkeeper Alliance og det selvinitierede projekt U-turn, hvis overordnede mål er at holde strande fri for skrald og fremme havenes økosystem.

Stofgardinerne Sea fås i 10 naturlige farver, inspireret af de have og strande langs Stillehavskysten i Mellemamerika, hvor plasten er indsamlet fra. Det spænder fra lyse sandfarver til de nedtonede havblå og oceangrønne nuancer. Den genvundne plast, som bruges i stoffet, er kombineret med polyester for at skabe et blødt og bølgende gardin med et luftigt hørlook. Priser fra 1.667 kr.

 

 

Vævene i Sea-Tex rullegardinerne reflekterer effektivt sollys og varme, hvilket betyder, at vævet holder varmen tilbage, så rummet bibeholder en behagelig temperatur. Sea-Tex er et screenvæv, hvilket giver en god afskærmning for sol og genskin, samtidig med at du kan se ud igennem det. Sea-Tex rullegardinerne er desuden miljøcertificerede med mærkerne Greenguard* og Cradle to Cradle**. De bæredygtige rullegardiner fås i fem forskellige farver og skræddersyes, ligesom Luxaflex’ øvrige kollektioner, efter eget ønske og behov.
Priser fra 1.636 kr

 

 

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK