advertisement

Loppefund på display

Når det kommer til indretning så elsker jeg at købe loppefund. Man ved aldrig hvad man finder og det kan virkelig give et helt personlig touch. POISE reolen fra Engelbrechts er en reol der kan bruges i mange forskellige rum og settings og den er også het perfekt til alle mine fine loppefund.

At købe loppefund og second hand generelt, er også noget der kan mærkes på pengepungen. Mine seneste loppefund er denne blå keramik figur. Jeg købte den for 80Kr i Lidkøb og den er så fin og blank og så er den lavet samme år som jeg er født, hvilket jeg syntes var lidt sjovt. Sølvskålen i stål gav jeg 20Kr for på et lokalt loppemarked og den lille fine fletkurv gav jeg 10Kr. for hos Danmission.

Gode steder at shoppe loppefund

.

.

When it comes to interior I love hunting down second hand treasures. You never know what you will find and it gives a personal touch to your interior. The POISE shelving system from Engelbrechts is the perfect way to display all my latest second hand treasures.

.

Photos © September edit

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK