Reklame

En bæredygtigt og gravidvenlig garderobe

Min graviditet med tvillingerne var en anderledes graviditet på mange måder. Nogle områder meget lettere og andre meget hårdere. Jeg var højgravid i længere tid da min mave hurtig blev stor og det blev ret vigtigt for mig at have en gravidvenlig garderobe, i bæredygtige og bløde materialer. Det var dog også vigtig for mig at investere i noget tøj, som jeg kunne bruge på den anden side af min graviditet og ikke kun i en måned eller to. Derfor valgte jeg nogle key items fra Boob som i 20 år har lavet bæredygtigt design mødre og kommende møde, der holder. Jeg gik efter tidløse styles, der kunnes matches med nogle af de ting der allerede var i min garderobe. Alle overdele fra Boob er ammevenlige men på en meget diskret måde så man ikke ser det, medmindre man ved det. Det syntes jeg er. virkelig smart.

Jeg har fået muligheden for at hjælp nogle af jer mødre eller kommende mødre godt på vej, med en lækker rabatkode. Med SEPTEMBER20 for du nemlig 20% på alle ikke udsalgsvarer. Rabatkoden gælder frem til dem 8 Juni 2020.

 

 

MINE ABSOLUTTE FAVORITTER

Once-On-Never-Off leggings – Købes her.

Soft Support trusser – Købes her.

Once-On-Never-Off bukser – Købes her.

THE-SHIRT – Købes her

 

 

BÆREDYGTIGE MATERIALER & HØJ KOMFORT

Hele Boobs kollektion er lavet i bæredygtige materiale og kan spores helt fra første fibre til endelig produkt. Det giver så god mening syntes jeg, at klæde sig i økologiske og bæredygtige materialer, når man er gravid. Hver enkelt style er lavet med omtanke. Selv om det er de mindste detaljer, så er det detaljer der betyder virkelig meget. – at der fx ikke er sygninger der generer og at alle styles er behagelige imod huden. Kroppen er ekstra følsom når man er gravid så det har givet mig en kæmpe komfort i min hverdag.

 

 

FAVORIT BUKSEN
Deres bukser er nok dem jeg har brugt aller mest, både i min graviditet og efter. Jeg fik kejsersnit og de har været så behagelige imod mit ar, helt fra start af. De heder Once-On-Never-Off Flared Pants. Jeg har dem i både i sorte og i beige og de var uundværlige i min graviditet og ligger stadig øverst på hylden. Det er et stykke stof der går op over maven, men som man bare kan folde ned efterfølgende. Jeg har dog syntes det har været rart med støtten omkring maven også efter fødslen. Jeg har vasket dem et utal af gange og de er stadig lige så fine som da jeg fik dem. De kan købes her. 

Jeg har også været særlig glad for deres Once-On-Never-Off leggings som føles som et ekstra lag hud og har reddet mig igennem de hårde dage, hvor det bare gør ondt over det hele. Her efter fødslen har jeg også været ekstra glad for deres trusse. De er højtaljede på den rare måde og giver min mave et kærligt kram og er venlig imod mit ar. De kan købes her.

 

Photos © Caroline Birk Bahrenscheer

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK