Beosound Level – Elegance og tidløshed

Jeg har et mix af forskellige højtalere herhjemme. Nogle køre på Wifi imens andre kører på Bluetooth og det spiller ikke helt sammen. Jeg har søgt vidt og bredt, men har fundet det svært at finde noget der samtidig passer til min æstetik. Men da jeg så denne nyhed, blev jeg glad. Beosound Level er en ny trådløs højttaler, der kombinerer sublim lyd og kompromisløst håndværk fra Bang & Olufsen. Samtidig er det første produkt som led i en større strategi for Bang & Olufsen, der afslører en helt ny måde at arbejde med bæredygtighed på i techbranchen. Designet tager mig direkte tilbage til det gamle klassiske B&O og det kan jeg virkelig godt lide. Beosound Level kan både ligge, stå og hænge og når det hænger på væggen, ligner det mest et smukt kunstværk. Det er sjældent jeg har Hifi på min ønskeliste, men det har jeg nu!

 

 

Med Level kan man forbinde flere højtalere og den  fungerer både med Spotify Connect, AirPlay 2 og Chromecast. Og som noget helt nyt kan højttaleren levere B&O’s signaturlyd.


Beosound Level er tilgængelig fra 4. februar til en vejledende pris på 9.499 DKK.

Vægbeslaget vil være tilgængeligt fra 29. april til en vejledende pris på 739 DKK.Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK