Helena Rohner x ferm LIVING

Jeg har altid været vild med organiske former og samarbejdet imellem smykkedesigner Helena Rohner & ferm LIVING er ingen undtagelse. Alle produkterne har organiske former, og fås i massivt skinnende messing og rustfrit stål. De er oprindeligt formet i hånden og det syntes jeg virkelig man kan fornemme. Jeg kan helt sikkert finde flere steder i mit nye hus, hvor de kunne hænge.

Kollektionen kan købes her.

.

Jeg har altid været vild med organiske former og samarbejdet imellem smykkedesigner Helena Rohner & Ferm LIVING er ingen undtagelse. Alle produkterne har organiske former, og fås i massivt skinnende messing og rustfrit stål. De er oprindeligt formet i hånden og det syntes jeg virkelig man kan fornemme. Jeg kan helt sikkert finde flere steder i mit nye hus, hvor de kunne hænge.
Jeg har altid været vild med organiske former og samarbejdet imellem smykkedesigner Helena Rohner & Ferm LIVING er ingen undtagelse. Alle produkterne har organiske former, og fås i massivt skinnende messing og rustfrit stål. De er oprindeligt formet i hånden og det syntes jeg virkelig man kan fornemme. Jeg kan helt sikkert finde flere steder i mit nye hus, hvor de kunne hænge.
Jeg har altid været vild med organiske former og samarbejdet imellem smykkedesigner Helena Rohner & Ferm LIVING er ingen undtagelse. Alle produkterne har organiske former, og fås i massivt skinnende messing og rustfrit stål. De er oprindeligt formet i hånden og det syntes jeg virkelig man kan fornemme. Jeg kan helt sikkert finde flere steder i mit nye hus, hvor de kunne hænge.
Jeg har altid været vild med organiske former og samarbejdet imellem smykkedesigner Helena Rohner & Ferm LIVING er ingen undtagelse. Alle produkterne har organiske former, og fås i massivt skinnende messing og rustfrit stål. De er oprindeligt formet i hånden og det syntes jeg virkelig man kan fornemme. Jeg kan helt sikkert finde flere steder i mit nye hus, hvor de kunne hænge.
Jeg har altid været vild med organiske former og samarbejdet imellem smykkedesigner Helena Rohner & Ferm LIVING er ingen undtagelse. Alle produkterne har organiske former, og fås i massivt skinnende messing og rustfrit stål. De er oprindeligt formet i hånden og det syntes jeg virkelig man kan fornemme. Jeg kan helt sikkert finde flere steder i mit nye hus, hvor de kunne hænge.
Photos by ferm LIVING

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK