Sponsored

Gyldent konsolbord

Jeg har tilføjet et nyt møbel til vores soveværelse, et smukt guldfarvet konsolbord for enden af sengen. Nu da mit hjemmekontor bliver lavet om til børneværelse, er det den perfekte løsning hvor jeg kan sætte mig med computeren i det ene hjørne og stadig have plads til min hårtørrer og daglige skønhedsprodukter i det andet hjørne. Lige nu har jeg dekoreret det med overskydende blade fra andre planter i lejligheden som har fået vokseværk. Se mere her.


Golden console table

I have added a new piece of furniture to our bedroom. A beautiful golden coloured console table that is placed by the end of the bed. With my home office turning into a nursery, this table is perfect for a little quiet workspace in one corner and I still have space enough in the other corner, for my hairdryer and daily beauty products. At the moment I have decorated it with leftover leaves from other plants in the apartment, that are growing out of control. Get it here.

 

Table and vases by Nordal

Photos and styling by September edit

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK