Favorite vacation look

Første mandag efter ferie. Det er altid lidt hårdt at komme op i tempo igen og selvom vi havde en skøn ferie, har jeg allerede lyst til at booke min næste flybillet. Jeg for altid så meget inspiration når jeg rejser og jeg længes efter at se nye steder. Japan er øverst på min liste. Jeg har været der engang da jeg var barn, men vil gerne se det med voksne øjne. Japan er et land der virkelig har en æstetik der taler til mig. Det her var mit favorit ferie look, praktisk og behageligt.

Første mandag efter ferie. Det er altid lidt hårdt at komme op i tempo igen og selvom vi havde en skøn ferie, har jeg allerede lyst til at booke min næste flybillet. Jeg for altid så meget inspiration når jeg rejser og jeg længes efter at se nye steder. Japan er øverst på min liste. Jeg har været der engang da jeg var barn, men vil gerne se det med voksne øjne. Japan er et land der virkelig har en æstetik der taler til mig. Det her var mit favorit ferie look, praktisk og behageligt.
Første mandag efter ferie. Det er altid lidt hårdt at komme op i tempo igen og selvom vi havde en skøn ferie, har jeg allerede lyst til at booke min næste flybillet. Jeg for altid så meget inspiration når jeg rejser og jeg længes efter at se nye steder. Japan er øverst på min liste. Jeg har været der engang da jeg var barn, men vil gerne se det med voksne øjne. Japan er et land der virkelig har en æstetik der taler til mig. Det her var mit favorit ferie look, praktisk og behageligt.

First monday back from vacation. Even though I love being home I also feel like I want to book my next flight ticket. I always get so inspired when I am traveling and I am craving to see new places. Japan is on the top of my list. I visited when I was a kid, but I really want to see it with adult ice and I feel like there are so many parallels to my aesthetic univers. This has been my favorite vacation look, comfortable and practical.

Sunglasses – Mykita
Jumpsuit – H&M
Necklace – Marylou
Shoes – Oysho
Første mandag efter ferie. Det er altid lidt hårdt at komme op i tempo igen og selvom vi havde en skøn ferie, har jeg allerede lyst til at booke min næste flybillet. Jeg for altid så meget inspiration når jeg rejser og jeg længes efter at se nye steder. Japan er øverst på min liste. Jeg har været der engang da jeg var barn, men vil gerne se det med voksne øjne. Japan er et land der virkelig har en æstetik der taler til mig. Det her var mit favorit ferie look, praktisk og behageligt.
Photos © September editLeave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK