7 weeks to go

Jeg er nu i uge 33 og der er 7 uger til termin. I den her uge skal vi male børneværelset, så det meste af baby tingene er opbevaret i kasser. Jeg har valgt at holde indretningen i ret neutrale og naturlig farver. Jeg ved godt det ikke kommer til at se sådan ude for evigt, og der med tiden vil komme masser af farverigt legetøj. Men jeg kan godt lide tanken om at starte med en enkel og rolig indretning, som skaber rum til alle de nye ting vi kommer til at opleve. Har jeg fortalt at hun er sat til at komme dagen før mig egen fødselsdag!

Babynest fra Cam Cam // Toget er et loppefund


I am now in week 33 and there is 7 weeks to go. This week we are painting the nursery so most of the baby stuff is stored away in boxes. I have chosen to keep the nursery  in fairly neutral colours. I know I can’t keep it that way for ever, and all the toys will eventually bring colour to the room. But I would like to start with a calm and balanced interior that makes room for all the new things we will experience. Did I mentioned she is due to arrive the day before my own birthday!

Baby nest from Cam Cam // Wooden train is a flea find

 

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK