Sponsored by Ordinary Things

På grund af graviditeten, hviler jeg mig lidt mere disse dage og tiden går med at drikke god te og hvile mig på sofaen. Min krop er 12 kg tungere end normalt, og det er virkelig noget jeg er begyndt at kunne mærke. Jeg har tilføjet et par nye puder til min sofa, fra Ordinary Things. Det gør den super behagelig og giver mig lidt ekstra støtte. Selvom det lyder skønt at ligge på sofaen en hel dag, så kan det godt blive lidt kedeligt i længden, især når man er vant til at have et travlt skema. Men jeg prøver at bruge tiden på den bedste mulige måde, med gode bøger og faktisk nyde stilheden lidt inden babyen melder sin ankomst.


Because of the pregnancy, I am resting a bit more these days, drinking my favourite tea and laying down. My body is 12 kg heavier than usual and that is something that I am starting to feel. I have added a few new pillows from Ordinary Things to the couch, to make it super comfortable and give me extra support. Even though it sounds nice to rest on the couch all day, it can be a bit boring after a while when you are used to a busy schedule. But I am trying to use the time wisely and reading good books and actually enjoying the silence before the baby arrives.

 

Couch from Bolia

Pillow from Ordinary Things

Vase from Iittala

Teapot from Marimekko

Bamboo tray from Thailand

Photos by September edit

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK