Invited

My visit to the B&O HQ

I starten af sommeren var jeg så heldig, at blive inviteret en tur til B&O’s hovedkontor i Struer. Noget jeg længe har drømt om. Det er de gamle B&O-fabrikker der nu huser kontor, showroom, lydstudie og deres egen stålfabrik. Jeg er selv vokset op med det ikoniske MX-fjernsyn der kunne dreje og CD-afspilleren med de 5 CD’er på række. Jeg tror en af de sætninger jeg har hørt min far sige mest er: “Ikke løbe foran fjernsynet!”. Vi sparede længe op og investerede i elektronik fra B&O, som mine forældre fortsat har det meste af. Det er kun fjernsynet der er skiftet ud.

Den tilgang til design og forbrug, kan jeg godt lide. Men det kræver også at designet er tidløst og det har helt sikkert, altid været en af B&O’s forcer.


In the beginning of the summer, I was so lucky to get invited to the B&O HQ in Denmark. Something I have dreamt of for a long time. It is the original old factories that now works as an office, showroom, sound studio and their own steel factory. I grew up with the iconic MX B&O television that could rotate. I think one of the sentences that I have heard my Dad say the most, was: “Don’t run in front of the television!”. We saved for a long time and invested in quality and my parents still have most of it. It is just the television that they have changed.

That mindset about design and consumption, is something I can really relate to. But the design needs to be timeless and that has always been one of B&O’s strengths.

.

I starten af sommeren var jeg så heldig, at blive inviteret en tur til B&O's hovedkontor i Struer. Noget jeg længe har drømt om. Det er de gamle B&O-fabrikker der nu huser kontor, showroom, lydstudie og deres egen stålfabrik. Jeg er selv vokset op med det ikoniske MX-fjernsyn der kunne dreje og CD-afspilleren med de 5 CD'er på række. Jeg tror en af de sætninger jeg har hørt min far sige mest er: "Ikke løbe foran fjernsynet!". Vi sparede længe op og investerede i elektronik fra B&O, som mine forældre fortsat har det meste af. Det er kun fjernsynet der er skiftet ud.

Besøget til deres HQ var lige så inspirerende som forventet. Vi fik et interessant indblik i hele designprocessen – lige fra skitse til færdigt produkt.
___
The visit to their HQ was just as inspiring as expected. We got an interesseting look intro the whole process – from sketch to final product.
I starten af sommeren var jeg så heldig, at blive inviteret en tur til B&O's hovedkontor i Struer. Noget jeg længe har drømt om. Det er de gamle B&O-fabrikker der nu huser kontor, showroom, lydstudie og deres egen stålfabrik. Jeg er selv vokset op med det ikoniske MX-fjernsyn der kunne dreje og CD-afspilleren med de 5 CD'er på række. Jeg tror en af de sætninger jeg har hørt min far sige mest er: "Ikke løbe foran fjernsynet!". Vi sparede længe op og investerede i elektronik fra B&O, som mine forældre fortsat har det meste af. Det er kun fjernsynet der er skiftet ud.
I starten af sommeren var jeg så heldig, at blive inviteret en tur til B&O's hovedkontor i Struer. Noget jeg længe har drømt om. Det er de gamle B&O-fabrikker der nu huser kontor, showroom, lydstudie og deres egen stålfabrik. Jeg er selv vokset op med det ikoniske MX-fjernsyn der kunne dreje og CD-afspilleren med de 5 CD'er på række. Jeg tror en af de sætninger jeg har hørt min far sige mest er: "Ikke løbe foran fjernsynet!". Vi sparede længe op og investerede i elektronik fra B&O, som mine forældre fortsat har det meste af. Det er kun fjernsynet der er skiftet ud.
I starten af sommeren var jeg så heldig, at blive inviteret en tur til B&O's hovedkontor i Struer. Noget jeg længe har drømt om. Det er de gamle B&O-fabrikker der nu huser kontor, showroom, lydstudie og deres egen stålfabrik. Jeg er selv vokset op med det ikoniske MX-fjernsyn der kunne dreje og CD-afspilleren med de 5 CD'er på række. Jeg tror en af de sætninger jeg har hørt min far sige mest er: "Ikke løbe foran fjernsynet!". Vi sparede længe op og investerede i elektronik fra B&O, som mine forældre fortsat har det meste af. Det er kun fjernsynet der er skiftet ud.

En miniature-model der i størrelsen passer til et dukkehus.

A miniature model, that size-wise could fit into a doll house.
I starten af sommeren var jeg så heldig, at blive inviteret en tur til B&O's hovedkontor i Struer. Noget jeg længe har drømt om. Det er de gamle B&O-fabrikker der nu huser kontor, showroom, lydstudie og deres egen stålfabrik. Jeg er selv vokset op med det ikoniske MX-fjernsyn der kunne dreje og CD-afspilleren med de 5 CD'er på række. Jeg tror en af de sætninger jeg har hørt min far sige mest er: "Ikke løbe foran fjernsynet!". Vi sparede længe op og investerede i elektronik fra B&O, som mine forældre fortsat har det meste af. Det er kun fjernsynet der er skiftet ud.
I starten af sommeren var jeg så heldig, at blive inviteret en tur til B&O's hovedkontor i Struer. Noget jeg længe har drømt om. Det er de gamle B&O-fabrikker der nu huser kontor, showroom, lydstudie og deres egen stålfabrik. Jeg er selv vokset op med det ikoniske MX-fjernsyn der kunne dreje og CD-afspilleren med de 5 CD'er på række. Jeg tror en af de sætninger jeg har hørt min far sige mest er: "Ikke løbe foran fjernsynet!". Vi sparede længe op og investerede i elektronik fra B&O, som mine forældre fortsat har det meste af. Det er kun fjernsynet der er skiftet ud.

Forskellige materialer kigges igennem, inden den helt rigtig kombination findes.

Different materials to find the perfect combination of color and texture.
I starten af sommeren var jeg så heldig, at blive inviteret en tur til B&O's hovedkontor i Struer. Noget jeg længe har drømt om. Det er de gamle B&O-fabrikker der nu huser kontor, showroom, lydstudie og deres egen stålfabrik. Jeg er selv vokset op med det ikoniske MX-fjernsyn der kunne dreje og CD-afspilleren med de 5 CD'er på række. Jeg tror en af de sætninger jeg har hørt min far sige mest er: "Ikke løbe foran fjernsynet!". Vi sparede længe op og investerede i elektronik fra B&O, som mine forældre fortsat har det meste af. Det er kun fjernsynet der er skiftet ud.

Vi besøgte også B&O-museet som virkelig var en sjov oplevelse. At se de gamle marketingkampagner og produkter som de har været omkring, overraskede mig virkelig. Tænkt at B&O engang lavede en ladyshaver? Dengang de startede ud med at lave fjernsyn, var det jo et helt møbel med låger lavet i træ.
___
We also visited the B&O Museum which was such a fun experience. To see the old marketing campaigns and range of product that they did back then, really surprised me. Who knew that B&O made a lady shaver? Their televisions back then, was really a piece of furniture inside a wooden cabinet.
I starten af sommeren var jeg så heldig, at blive inviteret en tur til B&O's hovedkontor i Struer. Noget jeg længe har drømt om. Det er de gamle B&O-fabrikker der nu huser kontor, showroom, lydstudie og deres egen stålfabrik. Jeg er selv vokset op med det ikoniske MX-fjernsyn der kunne dreje og CD-afspilleren med de 5 CD'er på række. Jeg tror en af de sætninger jeg har hørt min far sige mest er: "Ikke løbe foran fjernsynet!". Vi sparede længe op og investerede i elektronik fra B&O, som mine forældre fortsat har det meste af. Det er kun fjernsynet der er skiftet ud.
I starten af sommeren var jeg så heldig, at blive inviteret en tur til B&O's hovedkontor i Struer. Noget jeg længe har drømt om. Det er de gamle B&O-fabrikker der nu huser kontor, showroom, lydstudie og deres egen stålfabrik. Jeg er selv vokset op med det ikoniske MX-fjernsyn der kunne dreje og CD-afspilleren med de 5 CD'er på række. Jeg tror en af de sætninger jeg har hørt min far sige mest er: "Ikke løbe foran fjernsynet!". Vi sparede længe op og investerede i elektronik fra B&O, som mine forældre fortsat har det meste af. Det er kun fjernsynet der er skiftet ud.
Photos © September edit

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK