Clever – a podcast about design

Jeg har sidste dag på arbejdet imorgen og så kan jeg nyde 3 ugers ferie. Udover at slappe af og slikke sol på stranden så skal jeg også høre en masse gode podcasts. Det vigtigste for mig er bare at lyden er god. Ellers kan jeg finde på at slukke for selv de mest spændende podcasts. Clever er en podcast jeg har opdaget ret sent, men som jeg nyder at lytte til. Det er en podcast om forskellige designer der designer alt luge fra møbler, smykker, arkitektur og logoer. Hvis du også elsker design er den helt klart værd at lytte til. Lyt til den her.

Rejsehøjtaler/Beoplay   Briller/Garreth Leight Tæppe/&tradition


One day left before 3 weeks vacation. Besides laying on the beach and getting a tan, I will be listening to a lot of great podcasts. The most important thing thing for me is good sound. If the sounds is not good it doesn’t matter how interesting the podcast is, I simply just turn it of. Clever is a podcast that I have been a bit late to discover. It is a podcast about designer within very different fields. Furniture, architecture, branding and much more. If you are into design this is definitely a podcast for you. Listen to it here.

Portable speaker/Beoplay   Glasses/Garreth Leight Rug/&tradition

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK