Sponsored

Når det kommer til kunst til væggen, er jeg ret vild med fine illustrationer af ansigter og mennesker eller enkle grafiske mønstre. Desenio har et kæmpe udvalg af plakater i alle kategorier såsom fotokunstbotanik og illustrationer, der er min personlige favorit. Foruden det store udvalg af kunstprint, har de også mange virkelig fine rammer. Jeg har selv valgt egetræsrammer, da jeg synes det giver lidt varme til mine hvide vægge og med et passepartout sætter det lige prikken over i’et.

Jeg har i samarbejde med Desenio.dk fået mulighed for at tilbyde dig en rabatkode, som giver dig 25% på hele deres store udvalg af plakater. Tilbuddet gælder i dag og de næste 2 dage – Brug koden: SEPTEMBEREDIT og få 25% på hele ordren, tilbuddet gælder fra den 27/6 – 29/6 2017. Tilbuddet gælder ikke rammer og handpicked.


In collaboration with Desenio.dk, I have been so lucky to offer a 25% discount for all my readers on the very big selection of posters available on Desenio.dk. The offer is valid today and the next two days. Use the code: SEPTEMBEREDIT and get 25% off on your order (does not include frames or handpicked). The offer is valid from 27/6 – 29/6 2017.

Jeg har lavet denne fine billedvæg på mit kontor som jeg kan nyde lidt endnu, inden det bliver lavet om til børneværelse i den nærmeste fremtid. De lyse egetræsrammer lyser virkelig op på den hvide væg og gør rummet ekstra hyggeligt.

Brug koden: SEPTEMBEREDIT og få 25% på hele ordren, tilbuddet gælder fra den 27/6 – 29/6 2017.

Photo & styling by Caroline Birk Bahrenscheer

Leave a Reply

\ASAS\ © design by BLOG MILK